Kääk, olen ollut kamalassa kurkkukivussa jo viikon verran. Aamuisin en pysty puhumaan, enkä muulloinkaan pitkiä aikoja kun alkaa niin kurkku kutittamaan. Eli juhannus meni yskiessä (saunakin jäi väliin) ja niin menee melkein tämä viimeinen työviikkokin ennen kesälomaa. Sain penisilliinikuurin sunnuntaina, mutta tuntuu ettei siitä ole mitään apua.

Ikävä asia, jonka tämä jatkuva yskiminen on nostanut esiin on heikot lantionpohjalihakset. Olen jo raskauden alkuvaiheessa huomannut niiden heikentymisen ja satunnaisen lirahtelun (no miten sen voisikaan olla huomaamatta!), mutta nyt ei kyse ole enää ihan pikkulirahtelusta. Tuntuu että pieninkin yskäisy saa vähintään tipan liikkeelle ja sellainen kunnon köhintä lorauttelee pissaa pöksyyn ihan kunnolla. Ei tässä kunnossa voisi töissä ollakaan!

Neuvolalääkäri on parin päivän päästä, nostan asian taas siellä esiin. Edellisellä käynnillä tästä mainitsin ja sain kehotuksen jumpata. No, olen jumpannut ja olinkin havaitsevinani pientä parannusta ihan normaalitilanteissa, mutta tämä viikkotolkulla yskiminen on nostanut ongelman toiseen potenssiin.

Lihakset on saatava parempaan kuntoon HETI!